• Тел. 0896798326
  • BG
  • EN

Книга за гости

Благодарим на семейство Тончеви, които направиха престоя ни в "Бащината стряха" незабравим!Тук сред тишината и спокойствието на Троянския Балкан, успяхме да релаксираме без да ни липсва домашния уют. Прекарахме прекрасен уикенд! Къщата е топла и комфортна, стаите са просторни и чисти, а домакините сърдечни и отзивчиви. Тръгваме си с малко тъга, но и заредени с положителната енергия, която любезните домакини ни предадоха. Мили стопани, къщата която предоставяте е доказателство, че всяко нещо направено с много любов, винаги дава добър резултат! Бъдете здрави и все така всеотдайни! и нека се множат гостите ви!

 сем. Ангелови

 24.01.2015 год.


Благодарим Ви много сем. Тончеви!!! Направихте за нас едно хубаво преживяване, макар силната буря, която предизвика спирането на тока, вие се постарахте да ни бъде комфортно и да се чувстваме добре! Вилата е великолепна, направена с много вкус и желание! Ще се върнем отново тук! Благодарим ви!

Силвия Манова

01.02.2015 год.


Благодарим за всичко!

МУ Плевен


Прекарахме много приятен уикенд, благодарение на любезните домакини, които се бяха погрижили да имаме всичко, от което имаме нужда. Благодарим за отзивчивостта, вниманието и комфорта, които ни осигурихте. Благодарим ви!

От компанията 26.04.2015 год.


Възхитени сме от почти луксозната обстановка, която ни беше предоставена от сем. Тончеви. Уюта, който цари тук, кара човек да се връща отново при първа възможност. Бъдете винаги себе си. Благодарим Ви! 

25.05.2015 год. 

сем. Клисурови гр. Казанлък


Подаряваме ви този "връх" с пожелание за Весели празници, мир, хармония и любов да не напускат семейството Ви! Благодарим за уюта, който ни предоставихте, благодарим за топлината и енергията, с която ни заредихте. Благодарим за гостоприемството!

От компанията F.R.I.E.N.D.S.

05.12.2015 год.


Прекарахме страхотни няколко дни! Къщата е супер комфортна, много приятно отоплена, украсата е страхотна! Благодарим Ви за топлото посрещане, с удоволствие ще се върнем отново и ще ви препоръчаме на всички приятели! Мисля, че ще е добра идея да има няколко настолни игри.

Поздрави и до скоро,

Великови и Владимирови

26.12.2015 год.


Благодарим Ви за топлата атмосфера. Къщата е чудесна, по-скоро бихме я нарекли "дом за гости"! Продължавайте да я поддържате и развивате! 

Поздрави и успехи през новата 2016 г.!

сем. Матееви, сем. Мартеви, сем. Димитрови, сем. Павлови

гр. Русе

02.01.2016


Благодарим Ви много, че ни предоставихте тази невероятна атмосфера и обстановка, за да можем да си посрещнем нашата първа Нова Година по Еленски 16.01.2016 г. Беше невероятно. Изпълнено с много емоции, чудни моменти, танци, манци :) и какво ли не. За алкохола и мезета няма да коментирам. Има и за следващите гости! Заповядайте :)

Еленската компания на Красен

16.01.2016 год.


Изключително удобна, отлично поддържана, страхотна къща, която ни предложи достатъчно комфорт, за да се чувстваме добре и да си прекараме отлично. Благодарим Ви за всичко това. Да сте живи и здрави и къщата Ви да е винаги пълна с добри гости.

От компанията

07.02.2016 год.


Благодаря!

Благодаря за гостоприемството! Благодаря за уюта! Благодаря за топлината! Благодаря за спомените! Благодаря, че ви има! Благодаря на Господ, че ви пази!

Благодаря ви!

За Бащината стряха!

Д-р Мартин Кърнолски

17.03.2016 год.


Адмирации за страхотната къща! 

Идваме за втори път. Прекарахме незабравими дни през великденските празници. Виждам, че се развивате и със сигурност ще се върнем пак. Пожелавам на домакините живот и здраве и все така да ни посрещат!

С Благодарност!

Георги Рибаров

08.05.2016 год.


Възхищаваме се от прекрасната обстановка и изключително сърдечния прием на домакините.

Прекарахме чудесни дни в тази вила-къща, която препоръчваме на всички.

Благодарим от сърце и Ви пожелаваме много успехи и удовлетворение за вашата работа.

Супер сте!

Да сте живи и здрави и да имате още много гости!

Пенка и Денис от Канада

Милка - Ловеч

Таня от София

Поздрави от Слънчев Бургас!

Според всички нас тази къща е къща за ценители! Можем да кажем само, че пак ще се върнем, защото за нас беше нещо лично и много ни хареса! Благодарим!

Можем още да пишем, но нямаме време!

Теодора от Бургас

от 10.07.2016 до 13.07.2016

Едно огромно БЛАГОДАРЯ за дадената ни възможност да прекараме почивните дни в тази къща. Идеална атмосфера, в която успяхме да се заредим положително. Със сигурност ще свързваме мястото с едно щастливо за нашите семейства събитие.

Поздравления, продължавайте все така, бъдете здрави и винаги усмихнати!!!

Йоана и Тихомир

сем. Тодорови

сем. Митеви

22-25.07.2016 год.

Сърдечно благодарим на семейство Тончеви, че благодарение на уюта и комфорта, предлагани, предлагани от "Бащината стряха", успяхме да изпълним дните от престоя си с усмивки и слънчево настроение. Къщата е създадена с много вкус, естетика и усет към красотата, което допренесе изключително много за доброто настроение и положителните емоции на компанията.

Прекарахме невероятно, бъдете здрави и нека дните ви бъдат изпълнени с доброта, светли мисли и дела, това което получихме тук и от вас. Нека това се връща на семейството чрез отношението на бъдещите Ви гости! Успех!!!

30.07.2016 год.

Семейство Тодорови и семейство Колеви

Възхитени сме от къщата. Спретнато, чисто, приятно. Със сигурност ще дойдем пак.

Банчовски

В. Търново

21.08.2016 год.

Поздравления за домакините, че в това трудно време са успели да съградят място, където човек, заедно с приятни хора и близки да се откъсне дори и за момент от своето забързано ежедневие. Лично аз съм за първи път в Бели Осъм. Не помня за съжаление от кога не съм прекарвала време със своите братовчеди. Благодаря от цялото си сърце на "виновника" за това събитие в живота ми.

Харесва ми природата, но това е част от нашата чудно красива държава. Дано повече хора имат възможност да посетят това красиво място. Да обикалят по "вечните пътища на България" и да съхраняват българското за идните поколения.

P.S. Само една забележка: да се монтират комарници на вратите, защото мухите са много досадни.

Къщата е много уютна и създава приятна атмосфера.

Благодарим Ви за приятните изживявания в "Бащината стряха".

Младото семейство от София

Компанията от Червен бряг

Компанията от Русе и Бяла

автор: Теодора Ганева

23.08.2016 год.

Даниелче, безкрайно ти благодарим за всичко!

Къщата е прекрасна и уютна! Не искаме да тръгваме!

Надявам се да се видим скоро, следващият път когато сме в България! На всички мои приятели ще им разкажа за това приказно място!

С много любов:

сем. Авджиеви

сем. Шереметови