• Тел. 0896798326
  • BG
  • EN

Настаняване

Капацитетът на къщата е 12 човека, които могат да се настанят удобно и комфортно в 5 стилно обзаведени стаи всяка със собствен санитарен възел, LCD телевизор с цифрова ефирна телевизия и безжичен интернет. На първия етаж е разположена голяма всекидневна съчетала в себе си кът с мека мебел, трапезария с маса за 12-14 човека и кухня. Има отделен санитарен възел, който обслужва всекидневната. Дворът на къщата е добре подреден и озеленен с декоративна растителност. На външното барбекю може да приготвите различни специалитети на скара. От Октомври 2015 на гостите на "Бащината стряха" предлагаме външно луксозно отопляемо джакузи, което може да се използва едновременно от 5 възрастни - 1 лежанка и 4 седящи места. Джакузито има 35 дюзи, които прилагат различен тип масаж върху различни зони от вашето тяло. То е още една чудесна възможност, да релаксирате и да се отпуснете в горещата вода сред природата. 

За вашата приятна и безпроблемна почивка Ви молим да се съобразявате с политиката и правилата за настаняване!

1. Къща за гости "Бащината стряха" е място свободно от тютюнев дим! Пушенето вътре в къщата не е разрешено. Ако желаете да пушите може да го правите на осигурените за това места на двора.

2. Настаняването в къщата става след 14.00 часа, а освобождаването до 12.00 часа. 

3. Ако гостите планират да проведат събитие, което е по-голямо от легловия капацитет на къщата, или ако гостите възнамеряват да ползват имота за цел различна от почивка, са длъжни да информират за това собственика в момента на тяхната резервация.

4. В случай на нарушаване на обществения ред, силен шум и музика от 23.00 до 08.00, и подаден сигнал към органите на реда, то гостите поемат цялата отговорност по разрешаване на казуса. 

5. Домашни любимци се допускат само в случаите на предварително съгласие от страна на собствениците. При настаняването се носят имунизационните им паспорти. Животни, които не са обезпаразитени и не са ваксинирани не се допускат на територията на къщата.Таксата е еднократна за целия престой и за големите и средни породи е 35лв., а за малките 20лв.

Благодарим Ви, че се запознахте с нашите правила и ги спазвате!

Всекидневна с трапезария


Всекидневната заема почти целия първи етаж на къщата – общата и площ е 50 м2. Разполага с удобен диван и ниска масичка, където в компанията на добри приятели можете да изпиете чаша любимо питие.

Ако пък ви се гледа нещо интересно и искате заедно да споделите емоцията от спортното предаване или хубавия филм, можете да разчитате на голям LED телевизор и Blue-ray система за домашно кино с Wi-fi. Масивната маса ще събере вас и всички ваши гости на общата трапеза, защото храната споделена с приятели е наистина вкусна.

Виж още

Кухня


Кухнята е част от всекидневната с площ от 9 кв.м. Обзаведена е с мебели от масив и е запазен стила на обзавеждането от стаите. Разполага с всичко необходимо, за приготвянето на вкусна храна, както и със съдомиялна машина, за да не се затруднявате в почистването.

На разположение са също така:

  • Микровълнова

  • Кана за гореща вода

  • Тостер

  • Кафемашина

  • Голям хладилник

  • Керамични котлони

  • Електрическа фурна - стандартен размер

  • Съдомиялна - осигуряваме таблетки

На първия етаж има санитарно помещение, което обслужва кухнята и всекидневната.

Виж още

Стая 1


Разположена е на първия етаж на къщата и е с южно изложение. Общата и площ е 15 кв.м.Стаята е с две единични легла с размери 82*1.90 и е без тераса. Има LCD телевизор с цифрови ефирни канали - 6 бр. Мебелите са от масив, елегантни и в съчетание с целия облик на къщата. Големия двукрил гардероб с надстройка, е достатъчен да побере всичко, което ще ви е необходимо през времето на вашия престой. Нощните шкафчета с лампи, тоалетката с огледало и два стола, закачалката и поставката за вашите куфари, увеличават допълнително удобството и комфорта, които предлага тази стая. Банята е с вана, осигурили сме на своите гости хавлиени кърпи по 2 бр. на легло и тоалетни принадлежности. 

Виж още

Стая 2


Разположена е на втория етаж с южно изложение. Общата и квадратура е 18 кв.м.Стаята е с голяма спалня с размери 164*1.90, едно единично легло с размери 82*1.90 и с тераса, предлагаща красива гледка към възвишенията на Стара планина. Има LCD  телевизор с цифрови ефирни канали - 6 бр.  Мебелите са от масив, елегантни и в съчетание с целия облик на къщата. Големият двукрил гардероб с надстройка е достатъчен да побере всчико, което ще ви е необходимо през времето на вашия престой. Нощните шкафчета с лампи, тоалетката с огледало и два стола, закачалката и поставката за вашите куфари, увеличават допълнително удобствата и комфорта, които предлага стаята. Банята е с вана, осигурили сме на своите гости хавлиени къпри по 2 бр. на легло и тоалетни принадлежности.

Виж още

Стая 3


Разположена е на втория етаж с изцяло южно изложение. Общата и квадратура е 17 кв.м.Стаята е с три единични легла с размери 82*1.90 и с тераса предлагаща красива гледка към възвишенията на Стара планина. Има LCD  телевизор с цифрови ефирни канали - 6 бр. Мебелите са от масив, елегантни и в съчетание с целия облик на къщата. Големият двукрил гардероб с надстройка е достатъчен да побере всчико, което ще ви е  необходимо през времето на вашия престой. Нощните шкафчета с лампи, тоалетката с огледало и два стола, закачалката и поставката за вашите куфари, увеличават допълнително удобството и комфорта, които предлага стаята. Банята е с душ корито и завеса, осигурили сме на своите гости хавлиени кърпи по 2 бр. на легло и тоалетни принадлежности.

Виж още

Стая 4


Разположена е на втория етаж с южно изложение. Общата и квадратура е 15кв.м.Стаята е с голяма спалня и има тераса предлагаща красива гледка към възвишенията на Стара планина. Мебелите са от масив и в съчетание с целия облик на къщата. Големият двукрил гардероб с надстройка е достатъчен да побере всчико необходимо за ремето на вашия престой. Банята е с душ корито и завеса, предлагаме хавлиени кърпи и тоалетен комплект.

Виж още

Стая 5


Разположена е на втория етаж със североизточно изложение. Общата и квадратура е 13 кв.м. Стаята е с голяма спалня и е без тераса. Мебелите са от масив и в съчетание с целия облик на къщата. Големият двукрил гардероб с надстройка е достатъчен да побере всчико необходимо за времето на вашия престой. Банята е с душ корито и завеса, предлагаме хавлиени кърпи и тоалетен комплект.

Виж още

„Бащината стряха” разполага с красиво озеленен двор и открито барбекю.

През лятото може да се разхладите в сглобяемия басейн с размери - диаметър 3.60 м на 0. 90 м дълбочина. Оформен е кът с шезлонги, чадъри и масички към тях.

На ваше разположение са още маса за тенис, федербал, трамплин. Предлагаме и надуваем батут за деца на възраст между 3-8 год. (срещу заплащане и предварителна заявка) цената е 20 лв. на ден.

За да се превърне вашата почивка в едно приятно изживяване сме предвидили и спа кът , в който сме разположили висок клас отопляемо джакузи. То има една лежанка и 4 седящи места. 35 дюзи предлагат различен вид масаж. 

Къщата е изградена с много любов и старание, за да можете Вие – нашите гости, да се чувствате наистина уютно и добре и да не Ви липсва нищо от удобствата, които може да предложи днешното съвремие.

 

                           Желаем Ви приятни мигове в "Бащината стряха"!